8.0
8.5/10 Reviews
 • Niet goed geld terug
 • Snelle levering
 • Veilig betalen
 • TOP
 • Betaalinformatie

  1dagactie.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

 • Klantenservice

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van 1dagactie staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 085-0493310
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 9.00 tot 17.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? 1dagactie.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door 1dagactie gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  1dagactie.nl
  Bukkumweg 24n
  5081 CT Hilvarenbeek

Goedkope onderbroeken

Goedkope onderbroeken die hun kwaliteit lang behouden, dat wil iedereen toch wel? Dit is dan ook één van de redenen waarom het een goed idee is om uw goedkope onderbroeken bij 1Dagactie te kopen. Onze onderbroeken zijn namelijk niet goedkoop omdat ze van slechte kwaliteit zijn, maar omdat wij u flinke kortingen bieden. Hierdoor schaft u nog steeds uw vertrouwde topmerken aan, maar dan voor een kleiner prijsje. Goedkope onderbroeken van verschillende vindt u bij ons het hele jaar door. En heeft u geen favoriet merk? Houd dan vooral onze dagaanbiedingen in de gaten voor écht goedkope onderbroeken.

Van welke merken zijn onze goedkope onderbroeken?

Werkelijk iedereen kan bij 1Dagactie goedkope onderbroeken scoren. Wij bieden onderbroeken voor zowel mannen en vrouwen als kinderen en hebben deze in alle vormen en maten. Omdat ieder merk weer net een andere identiteit heeft, bieden wij u verschillende merken aan. Zo vindt iedereen bij 1Dagactie goedkope onderbroeken die perfect aansluiten bij de rest van uw kledingstijl.

 • Björn Borg: de goedkope onderbroeken van die merk zijn door de vrolijke kleuren en prints zeer geliefd onder onze mannelijke klanten.
 • Vinnie-G: de boxershorts van dit merk zijn nog net een stukje goedkoper, maar dat maakt ze zeker niet minder populair.
 • Triump: de goedkope onderbroeken van dit merk zijn elegant en halen uw vrouwelijkheid naar boven.
 • Lief! & Stoer!: dit bekende kindermerk is er voor de stoere ridders en lieve prinsesjes.
 • Waarom zou u voor goedkope onderbroeken kiezen?

  Bij het woord ‘goedkoop’ denken veel mensen al snel aan verminderde kwaliteit of een kortere levensduur. 1Dagactie bewijst echter graag het tegendeel! Onze goedkope onderbroeken zijn van bekende A-merken die al jarenlang betrouwbare kwaliteit leveren. Dit voelt u bijvoorbeeld aan de stoffen die heerlijk zacht zijn voor uw huid en het daardoor fijn maken om het ondergoed te dragen. De goedkope onderbroeken zitten daarnaast goed in elkaar, waardoor ze u voldoende bewegingsvrijheid geven en toch ondersteuning bieden. Daarnaast gaat bijvoorbeeld de rek van de taillebanden van onze boxershorts lang mee. Hierdoor zitten ze keer op keer lekker en sluiten ze mooi om uw lichaam. En als de kwaliteit net zo goed is als die van dure onderbroeken, waarom zou u dan onnodig veel geld uitgeven? Kies daarom ook voor de goedkope onderbroeken van 1Dagactie. Bestel ze direct en u heeft ze in huis voor u het weet!