8.2
8.5/10 Reviews
 • Niet goed geld terug
 • Snelle levering
 • Veilig betalen
 • TOP
 • Betaalinformatie

  1dagactie.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

 • Klantenservice

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van 1dagactie staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 085-0493310
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 9.00 tot 17.00 uur (m.u.v. woensdag van 9:00 tot 12:00 u)

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 2 werkdagen een reactie kunt verwachten.

 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? 1dagactie.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen voorzien te zijn van een compleet ingevuld retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  1dagactie.nl
  Meerheide 27
  5521 DZ Eersel

Verzenden & retourneren

Verzenden

1Dagactie.nl is de online dagaanbiedingssite van Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen de laagste internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt 1Dagactie.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen.

Artikelen worden door DHL bij u thuis, of het door u gekozen afleveradres, bezorgd. Voor bestellingen wordt er €4,95 aan verzendkosten in rekening gebracht. 

Voor specifieke producten (zoals erg grote pakketten) wordt in een aantal gevallen een afwijkend verzendtarief in rekening gebracht, in die gevallen wordt dit expliciet bij het afrekenscherm vermeld.

Afhalen

Het is ook mogelijk om de bestelling bij ons af te halen. Ons kantoor-magazijn is gevestigd aan de Meerheide 27, 5521 DZ, Eersel

Niet thuis-bericht

Het kan gebeuren dat de bezorger aan een gesloten deur komt. Dan heeft u een gele kaart van een DHL bezorger op uw deurmat ontvangen. U kunt deze tot 23.59 uur die dag gebruiken om het bezorgmoment of -adres online aan te passen. Dan weet u zeker dat u uw pakketje snel hebt. Zo gepiept.Met de volgende link komt u op hiervoor bedoelde de webpagina terecht: https://www.dhlparcel.nl/nl/consument/dhl-bezorger-gemist

Pakketje afhalen

Wanneer de bezorger het pakketje niet kan bezorgen gaat het pakketje terug naar het depot. Indien u liever geen nieuwe bezorgafspraak maakt kunt u DHL de opdracht geven het pakketje naar een DHL Service Point naar keuze te laten verzenden. U kunt kiezen uit vijf DHL punten in de buurt, dat kan een winkel zijn of een pakketautomaat. Zij laten weten zodra het er ligt. Er zit altijd wel een pakketshop bij u in de buurt, bijvoorbeeld in een bouwmarkt of plaatselijke winkel: https://www.dhlparcel.nl/nl/consument/dhl-bezorger-gemist

Het pakketje wordt aan ons geretourneerd…

Indien u na ontvangst van het niet-thuis bericht geen actie onderneemt zal het pakketje op de zesde werkdag aan ons geretourneerd worden. Zodra wij het pakketje ontvangen hebben, brengen wij u hiervan op de hoogte. De kosten van de retourzending (à € 7,50) neemt 1dagactie, uit coulance voor haar rekening. Uiteraard kunnen we het pakket nogmaals aan u verzenden, we vragen u hiervoor het bedrag van € 4,95 verzendkosten aan ons over te maken, waarna wij het pakketje alsnog zullen verzenden.

Vragen?

Wanneer u vragen heeft over bijvoorbeeld de status van verzending van uw pakketje, kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt het contactformulier op deze website invullen of even bellen naar 085-0493310.

Retourneren algemeen

Heeft u zich bedacht? 1Dagactie.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 werkdagen niet gebruikte artikelen, indien mogelijk in onbeschadigde originele verpakking, te retourneren. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantievoorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Indien u wenst uw pakketje te ruilen kunt u het pakketje op eigen kosten naar ons terugsturen. 1Dagactie.nl zal uw retour behandelen en de nieuwe bestelling kostenloos naar uw adres verzenden. 

Ons adres is: 1Dagactie.nl, Meerheide 27, 5521 DZ, Eersel. Goederen die u retour wilt sturen moeten voorzien zijn van een retourformulier. Dit retourfomulier moet u in de verpakking toevoegen. Deze kan u hier downloaden.

Heeft u vragen? Bel dan met 085-0493310

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Retourneren Boxspring

Wanneer u bij ons een boxspring aanschaft wordt deze speciaal voor u op maat en kleurwens vervaardigd. U kunt zelf kiezen in welke kleur en afmeting u de boxspring laat fabriceren. Deze boxspring kunnen wij dan ook niet retour nemen wanneer het product niet naar wens is. Indien u hier nog vragen over heeft staan wij u graag telefonisch te woord.

Wilt u uw boxspring in een vroeg stadium - voor uitlevering -  toch annuleren, zullen wij hiervoor contact opnemen met onze producent om de mogelijkheid tot annuleren te bespreken. Mocht uw boxspring nog niet in productie zijn, kunt u de boxspring annuleren. Echter, zijn wij dan genoodzaakt om  €50,- administratiekosten in rekening te brengen.