8.3
8.5/10 Reviews
 • Niet goed geld terug
 • Snelle levering
 • Veilig betalen
 • TOP
 • Betaalinformatie

  1dagactie.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

 • Klantenservice

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van 1dagactie staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 085-0493310
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 9.00 tot 17.00 uur (m.u.v. woensdag van 9:00 tot 12:00 u)

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 2 werkdagen een reactie kunt verwachten.

 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? 1dagactie.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen voorzien te zijn van een compleet ingevuld retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  1dagactie.nl
  Meerheide 27
  5521 DZ Eersel

Klantenservice en contact

Klantenservice en contact

1Dagactie.nl is de aanbiedingssite met de beste dagaanbiedingen in Nederland en iedere dag een actie van de dag. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen de laagste  internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt 1Dagactie.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met 1Dagactie dan kan dat op de volgende manieren:

Per e-mail:  verkoop@1dagactie.nl

Telefonisch: 085-0493310

We zijn telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 09:00 tot 17:00 uur en woensdag en vrijdag van 09:00 tot 13:00 uur. Buiten deze tijden kunt u een voice-mail bericht inspreken, ons bereiken via de chat of e-mail sturen, waarop u binnen 24 uur een reactie kunt verwachten.

Een brief naar 1Dagactie kan gericht worden aan:

Afdeling Klantenservice
Meerheide 27
5521 DZ, Eersel

IBAN-nummer NL88RABO0162547773

 Overige contactgegevens:

1dagactie.nl is een van de handelsnamen van Upmerce B.V.. Upmerce B.V. staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 83225137. Het BTW nummer van Upmerce B.V. is NL862778785B01.