8.3
8.5/10 Reviews
 • Niet goed geld terug
 • Snelle levering
 • Veilig betalen
 • TOP
 • Betaalinformatie

  1dagactie.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

 • Klantenservice

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van 1dagactie staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 085-0493310
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 9.00 tot 17.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? 1dagactie.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door 1dagactie gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  1dagactie.nl
  Bukkumweg 24n
  5081 CT Hilvarenbeek

HQ Flapping Willie Worm Vlieger

 • HQ Flapping Willie Worm Vlieger

HQ Flapping Willie Worm Vlieger

HQ Flapping Willie Worm Vlieger

Een vrolijke vlieger in de lucht die goed opvalt tussen alle andere vliegers. De Willie Worm Vlieger van HQ heeft meebewegende flappen en ziet er daardoor in de lucht nóg leuker uit!. De afmeting (bxh) van de HQ vlieger is 48 x 115 cm. Gemaakt van Ribstop nylon en de frame is 5 mm Fiberglas. Verder heeft de vlieger een windrange van 2 tot 4.5 Bft. De vlieger wordt geleverd inclusief lijnen en een handvat, zodat deze meteen vliegklaar is! Adviesleeftijd is 5 jaar en ouder voor het gebruik van de vlieger. 

€ 24,95

€ 18,95

HQ Flapping Willie Worm Vlieger

Leuke kindervlieger Willie Worm. Deze ziet er niet alleen super leuk uit, het vliegeren is ook zeker de moeite waard!

Reviews(Schrijf een review en maak kans op € 100,- shoptegoed)

Review Schrijven