8.1
8.5/10 Reviews
 • Niet goed geld terug
 • Snelle levering
 • Veilig betalen
 • TOP
 • Betaalinformatie

  1dagactie.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

 • Klantenservice

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van 1dagactie staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 085-0493310
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 9.00 tot 17.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? 1dagactie.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door 1dagactie gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  1dagactie.nl
  Bukkumweg 24n
  5081 CT Hilvarenbeek

HQ Butterfly Kite Swallowtail Large Vlieger

HQ Butterfly Kite Swallowtail Large Vlieger

HQ Butterfly Kite Swallowtail Large Vlieger

De afmeting van de HQ Butterfly vlieger is 130 x 80 cm. Het doek van de vlieger is gemaakt van Ripstop polyester. Deze Butterfly vlieger wordt geleverd inclusief lijnen. Deze zijn 60 meter en het gewicht van de lijn is 17 kg. De vlieger wordt dus vliegklaar geleverd. Deze vlieger is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Deze vlieger heeft een lage trekkracht en heeft de vorm van een leuke vlinder, uitgevoerd in leuke kleurtjes. deze vlieger is dan ook zeer geschikt voor velen uren vlieger plezier.

€ 24,95

€ 18,95

HQ Butterfly Kite Swallowtail Large Vlieger

Een vrolijke vlinder vlieger, waarmee uw kindje uren vliegerplezier kan beleven op het stand of in uw achtertuin deze vlieger is makkelijk om te besturen dus ook geschikt voor de onervaaren vliegeraar.

Reviews(Schrijf een review en maak kans op € 100,- shoptegoed)

Review Schrijven