Pre-Summer Deals: Maak je klaar voor de zomer.
Pre-Summer Deals
8.3
8.5/10 Reviews
 • Niet goed geld terug
 • Snelle levering
 • Veilig betalen
 • TOP
 • Betaalinformatie

  1dagactie.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

 • Klantenservice

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van 1dagactie staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 085-0493310
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 9.00 tot 17.00 uur (m.u.v. woensdag van 9:00 tot 12:00 u)

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 2 werkdagen een reactie kunt verwachten.

 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? 1dagactie.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen voorzien te zijn van een compleet ingevuld retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  1dagactie.nl
  Meerheide 27
  5521 DZ Eersel

Bezorgen en afhalen

Bezorgen

Artikelen worden door DHL bij u thuis, of het door u gekozen afleveradres, bezorgd. De verzendkosten binnen Nederland bedragen 4,95. Verzending naar België bedraagt 5,95. 

Afhalen

Het is ook mogelijk om de bestelling bij ons af te halen. Ons magazijn is gevestigd aan Meerheide 27 te Eersel. Tijdens het afrekenen kiest u dan voor 'Afhalen in Eersel'. Zodra uw bestelling klaarligt ontvangt u van ons een bericht, zodat u uw bestelling kunt ophalen. Dit kan op maandag t/m vrijdag tussen 9 en 17u.

Wanneer u heeft gekozen voor de optie afhalen kunt u doorgaans binnen 1 a 2 werkdagen een e-mail ontvangen met de mededeling dat uw bestelling klaar ligt om afgehaald te worden.

Ons afhaaladres:

1dagactie.nl
Meerheide 27
5521 DZ Eersel

Niet thuis-bericht

Het kan gebeuren dat de bezorger aan een gesloten deur komt. In je track & trace code kunt u zien of het pakket naar een DHL service punt is gebracht, of dat de bezorger de volgende werkdag nog eens langskomt. 

Het pakketje wordt aan ons geretourneerd…

Indien u na ontvangst van het niet-thuis bericht geen actie onderneemt zal het pakketje op de zesde werkdag aan ons geretourneerd worden. Zodra wij het pakketje ontvangen hebben, brengen wij u hiervan op de hoogte. De kosten van de retourzending (à € 7,50) neemt Textieltopper, uit coulance voor haar rekening. Uiteraard kunnen we het pakket nogmaals aan u verzenden, we vragen u hiervoor het bedrag van € 4,95 verzendkosten aan ons over te maken.

Vragen?

Wanneer je vragen hebt over bijvoorbeeld de status van verzending van uw pakketje, kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt het contactformulier op onze website invullen of even bellen naar 085-0493310.

Wanneer u heeft gekozen voor de optie afhalen kunt u doorgaans binnen 1 a 2 werkdagen een e-mail ontvangen met de mededeling dat uw bestelling klaar ligt om afgehaald te worden. 

Uitzonderingen

Boxsprings (eigen chauffeurs) kunnen niet online worden getraceerd.  Wanneer u een boxspring bij ons besteld wordt er telefonisch contact met uw opgenomen om een aflever afspraak in te plannen.

Postpakketten worden van maandag t/m zaterdag bezorgd. Om beschadigingen te voorkomen, worden meubelen en boxsprings door onze eigen chauffeurs bij u bezorgd. Indien u meubelen of boxsprings hebt besteld, zullen wij contact met u opnemen om u te informeren over de dag en het tijdsvenster van de levering. Wij trachten de levering binnen 7 -8 weken na bestelling te realiseren, zoals in de beschrijving van het artikel staat vermeld. Artikelen die met eigen chauffeurs worden bezorgd, kunnen niet op de Waddeneilanden geleverd worden. Voor vragen over het verzenden of afhalen van bestellingen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via 085-0493310 of via verkoop@1dagactie.nl